Оферта
 
Има 69 продукта.

ДОКТОР БАХ

Тук ще откриете цялата гама продукти от цветните есенции на Бах. Капките на доктор Бах са комбинации от няколко вида билки, които доказано помагат при различни нервни състояния.  Създадени през 30 те години на 20 в от английския лекар Едуард Бах. Дълго време той изследва психичното състояние и поведение на човека и достига до извода, че "Докато ...

Тук ще откриете цялата гама продукти от цветните есенции на Бах. Капките на доктор Бах са комбинации от няколко вида билки, които доказано помагат при различни нервни състояния.  Създадени през 30 те години на 20 в от английския лекар Едуард Бах. Дълго време той изследва психичното състояние и поведение на човека и достига до извода, че "Докато Душата, Тялото и Духът на човека са в хармонично съзвучие, нищо не може да ни засегне, огорчи, разстрои". Цветните есенции създадени в началото като 38 еденични елексира, отговарят на различни душевни състояния. След време той започва да комбинира моно елексирите и създава готовите комбинации. За всеки емоционален проблем, съществува специална комбинация от Цветята на д-р Бах. Бахотерапията е широко разпространен метод, чрез който с помощта на природата ние успяваме да се справим с натрупания стрес, страх, справяме се с чувството на самота или ни вдъхват кураж в моменти когато имаме нужда. Капките на д-р Бах са природно средство, което се употребява с цел да се променят всички отрицателни душевни състояния, които човек би могъл да почувства (например депресия, напрегнатост, безсъние и др.) в положителни чувства. Капки на Бах са цветни есенции подходящи за цветотерапия и цветолечение. Всяка комбинация е създадена да облекчи и да успокои различни симптоми.  Готовите комбинации на доктор Бах са:
Капки анти-стрес, конфликти и спешна помощ, капки против депресия, комбинация за концентрация, увереност и решителност, капки за жената и комбинация за подрастващи, против зависимости и за енергия, комбинации за сън и при пътуване, цветни елексири за отслабване и за отказ от тютюнопушенето, както и готови елексири за мено пауза и детокс. Изключително лесни за употреба. Добавете 4 капки от желаната комбинация в чаша вода 3 пъти на ден. Можете да комбинирате до 3 елексира. При нужда нашите Бахови терапевти могат да проготвят комбинация специално за Вас и Вашите нужди след преглед и консултация. 

Още
на страница
Покачват се 1 - 36 от 69 продукта
Показване 1 - 36 от 69 продукта

Безплатна доставка

На всяка поръчка на стойност над 70 лв...

Обадете се: 0888 047 999

Наш сътрудник ще Ви консултира и ще приеме вашата поръчка...

Вземи Ваучер

Свържете се с нас, за да получите повече информация относно тази услуга...