ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО Капките на д-р Бах

29,30 лв

28,30 лв

-1,00 лв

Доставка до цялата страна - 3.90 лв.

ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА 0883 503 040

Бърза поръчка 0883 503 040

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

Капки на д-р Бах при ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО

Комбиниран цветен еликсир - 20 ml.

More details

Капки на д-р Бах при ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО

Комбиниран цветен еликсир - 20 ml.

Готова комбинация за хората, които искат да се откажат от този навик. Засилва волята и дават увереност, че можем да се справим с никотиновият глад и силата на зависимостта
Как помагат капките на доктор Бах за ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО?
Трудно е човек да спре да пуши, защото той попада под зависимостта на никотина. Тази зависимост създава симптомите на навика, като безпокойство и силно изразена нервност през първите седмици. Психическа зависимост. Тя е именно тази, която ни тласка да удължаваме (да отлагаме) момента на окончателното прекъсване. Тютюнопушенето често върви заедно с други навици, които довеждат до зависимости, като употребата на алкохолни и съдържащи кофеин напитки. С пушенето често се прекалява, когато е комбинирано с обилно хранене (преяждане), по време на засилено нервно напрежение и стрес. Обикновено се запалва цигара, когато се говори по телефона или по време на учене или когато се чака и т.н. Прекъсването на този начин на живот и промяната на тези навици не е толкова лесно. Страх от напълняване. Много хора се страхуват, че ще напълнеят от факта, че са отказали цигарите. Самото спиране на пушенето не допринася за увеличаването на телесното тегло. Основната причина за това е компенсаторната реакция, а в случая се увеличава приема на храна, който замества запалването на цигара и така бързо се напълнява. Вътрешна напрегнатост. Преди да спре човек да пуши, той запалва цигара, когато се чувства напрегнат и изнервен. От само себе си едва ли не се разбира, че именно в тези моменти на напрежение трябва да се запали цигара. Най-често пушите, когато Ви налегне лошо настроение, чувствате се изнервен или изпитвате някаква непоносимост към заобикалящата среда. Съмнение. По-голямата част от пушачите вече са опитвали да се откажат от тютюна, но без успех. Това поражда в самите тях едно съмнение относно възможностите и силите им да се преборят с това предизвикателство. Съмнение в собствените им сили и воля да си наложат строга дисциплина, за да успеят да се откажат от този навик и да захвърлят цигарите. Постоянство, упоритост, издържливост. Психическата зависимост подхранва допълнително желанието да се запали, дори и години след спиране на пушенето. Изисква се постоянна воля и самодисциплина, за да се устои на изкушението да се запали само една (цигара) и то най-вече в тежки моменти и в условията на силен стрес. ПОЛОЖИТЕЛНИ промени: Цветята на д-р Бах могат да помогнат за прекъсването на тази зависимост, само при силно желание и воля от Ваша страна. Помага да приемете по-бързо едно ново поведение, което постепенно във времето ще измести желанието да запалите цигара до почти пълното му изчезване. Съдейства да се овладеете и да не търсите непрекъснато някаква компенсация и то най-вече в храната и сладките лакомства.По този начин няма да повишите драстично теглото си. Действа за отпускане на вътрешното напрежение и предразполага към общо успокояване и така създава предпоставките да отпадне желанието да се посегне отново към цигарите. Спомагат да се освободите от съмнението в собствените сили и да се засили у Вас увереността, че можете да надмогнете влечението към никотина и зависимостта от него.
Какви моноелексири съдържа готовата комбинация ПРОТИВ ТЮТЮНОПУШЕНЕ на доктор Бах?
Камшиче (Agrimonia Eupatoria) - при състояние на търсене на силни усещания, дори вредни и опасни.
Пъпки от Бял Див Кестен (Gammae Aesculus Hippocastani) -закъснява да си извлече поука и греши.
Червен кантарион (Centaurium Umbellatum)-при слабо вътрешно желание,силно се влияе от другите
Слабонога (Impatiens Glandulifera) - при силно вътрешно напрежение, склонност към злоупотреби.  
Орех (Juglans Regia) - при прекалена чувствителност към повлияване от дадена среда, от чужди идеи.
Бряст (Ulmus Procera) - при усещане сякаш нямаш сили да устоиш, за загуба на кураж, за обезсилване.
Джанка (Prunus Cerasifera) - за моментите на ръба на нервната криза, отчаяние, желание за насилие.

Комбиниран цветен еликсир - 20 ml.

Доставка

Доставка до офис на Спиди или до ваш адрес САМО за 3,90 лв.


В рамките на 24 часа след направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви.


Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1-7 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС. Пратките с Вашите поръчки за дрехи са СЪС ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ.

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници, се ОБРАБОТВАТ в първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден.

 

ЗАМЯНА

В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:


1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги при връщане на стока са за сметка на клиента
3. Разходите за куриерските услуги при замяна на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
4. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви посочим. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас друга куриерска фирма, при същите опции на пратката.
Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.


Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0883 503040, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.


МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0883 503040!

 

ВРЪЩАНЕ

В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:


1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).


3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез банков превод, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас друга куриерска фирма, при същите опции на пратката.
Възстановяването на сумата ще бъде извършено от Търговеца , в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни, след датата на получаването от Търговеца на вашата пратка.


Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0883 503040, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - [email protected] , или Viber.
Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.


МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС на тел: 0883 503040!