ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО Капките на д-р Бах

29,30 лв

28,30 лв

-1,00 лв

Доставка до цялата страна - 3.90 лв.

ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА 0883 503 040

Бърза поръчка 0883 503 040

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

Капки на д-р Бах при ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО

Комбиниран цветен еликсир - 20 ml.

More details

Капки на д-р Бах при ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО

Комбиниран цветен еликсир - 20 ml.

Готова комбинация за хората, които искат да се откажат от този навик. Засилва волята и дават увереност, че можем да се справим с никотиновият глад и силата на зависимостта
Как помагат капките на доктор Бах за ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО?
Трудно е човек да спре да пуши, защото той попада под зависимостта на никотина. Тази зависимост създава симптомите на навика, като безпокойство и силно изразена нервност през първите седмици. Психическа зависимост. Тя е именно тази, която ни тласка да удължаваме (да отлагаме) момента на окончателното прекъсване. Тютюнопушенето често върви заедно с други навици, които довеждат до зависимости, като употребата на алкохолни и съдържащи кофеин напитки. С пушенето често се прекалява, когато е комбинирано с обилно хранене (преяждане), по време на засилено нервно напрежение и стрес. Обикновено се запалва цигара, когато се говори по телефона или по време на учене или когато се чака и т.н. Прекъсването на този начин на живот и промяната на тези навици не е толкова лесно. Страх от напълняване. Много хора се страхуват, че ще напълнеят от факта, че са отказали цигарите. Самото спиране на пушенето не допринася за увеличаването на телесното тегло. Основната причина за това е компенсаторната реакция, а в случая се увеличава приема на храна, който замества запалването на цигара и така бързо се напълнява. Вътрешна напрегнатост. Преди да спре човек да пуши, той запалва цигара, когато се чувства напрегнат и изнервен. От само себе си едва ли не се разбира, че именно в тези моменти на напрежение трябва да се запали цигара. Най-често пушите, когато Ви налегне лошо настроение, чувствате се изнервен или изпитвате някаква непоносимост към заобикалящата среда. Съмнение. По-голямата част от пушачите вече са опитвали да се откажат от тютюна, но без успех. Това поражда в самите тях едно съмнение относно възможностите и силите им да се преборят с това предизвикателство. Съмнение в собствените им сили и воля да си наложат строга дисциплина, за да успеят да се откажат от този навик и да захвърлят цигарите. Постоянство, упоритост, издържливост. Психическата зависимост подхранва допълнително желанието да се запали, дори и години след спиране на пушенето. Изисква се постоянна воля и самодисциплина, за да се устои на изкушението да се запали само една (цигара) и то най-вече в тежки моменти и в условията на силен стрес. ПОЛОЖИТЕЛНИ промени: Цветята на д-р Бах могат да помогнат за прекъсването на тази зависимост, само при силно желание и воля от Ваша страна. Помага да приемете по-бързо едно ново поведение, което постепенно във времето ще измести желанието да запалите цигара до почти пълното му изчезване. Съдейства да се овладеете и да не търсите непрекъснато някаква компенсация и то най-вече в храната и сладките лакомства.По този начин няма да повишите драстично теглото си. Действа за отпускане на вътрешното напрежение и предразполага към общо успокояване и така създава предпоставките да отпадне желанието да се посегне отново към цигарите. Спомагат да се освободите от съмнението в собствените сили и да се засили у Вас увереността, че можете да надмогнете влечението към никотина и зависимостта от него.
Какви моноелексири съдържа готовата комбинация ПРОТИВ ТЮТЮНОПУШЕНЕ на доктор Бах?
Камшиче (Agrimonia Eupatoria) - при състояние на търсене на силни усещания, дори вредни и опасни.
Пъпки от Бял Див Кестен (Gammae Aesculus Hippocastani) -закъснява да си извлече поука и греши.
Червен кантарион (Centaurium Umbellatum)-при слабо вътрешно желание,силно се влияе от другите
Слабонога (Impatiens Glandulifera) - при силно вътрешно напрежение, склонност към злоупотреби.  
Орех (Juglans Regia) - при прекалена чувствителност към повлияване от дадена среда, от чужди идеи.
Бряст (Ulmus Procera) - при усещане сякаш нямаш сили да устоиш, за загуба на кураж, за обезсилване.
Джанка (Prunus Cerasifera) - за моментите на ръба на нервната криза, отчаяние, желание за насилие.

Комбиниран цветен еликсир - 20 ml.

Срокове и изпълнение на доставката
Поръчките се приемат 24 часа в денонощието. Доставките за България се извършват от фирма СПИДИ  в срок от 2 до 5 работни дни.

Всички дрехи се изработват лично за клиента, срока за ирзботката е различен при всеки дизайнер и е посочен в описанието на продукта.
 
Доставките могат да бъдат до адрес на клиента или до поискване от офис на СПИДИ. Цената на доставката е 3.90 лв. 

Доставката е безплатна за поръчка над 80.00 лв
 
Отклонение от срока на доставка е възможно по време на национални празници или други събития, възпрепятстващи доставката да се извърши в посочения срок. Ако се наложи забавяне, ще бъдете уведомени своевременно.
 
Поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени след 17:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.

 

Условия за връщане

 

Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, в случай, че решите да върнете продукт, или да сигнализирате за несъответствие, то можете да го направите в срок от 7 дни от датата на получаване му. Връщането се осъществява с предварително известие от Ваша страна чрез телефонно обаждане на посочените телефони за контакт или на клиентския ни е-мейл адрес.

 

За да върнете продукта, той трябва да е придружен с:

 

 • Неговата оригинална продуктова опакова
 • Всички етикети и лепенки
 • Копие или оригинална фактура

 

Ако тези условия не са изпълнени, за съжаление няма да можем да приемем продукта.

 

Моля следвайте следните стъпки при връщане:

 

 • Изпратете ни продукта с куриерска фирма по избор на адрес: София, бул. българия 118, бизнес център abacus,
 • Обърнете внимание:
  • Разходите по връщането на продукт са за ваша сметка;
  • Ще бъдат отказвани пратки, изпратени ни с наложен платеж.
 • Не забравяйте да ни предоставите детайлите на банковата сметка, по която ще възстановим сумата за закупените продукти.
 • Ще възстановим сумата за закупените продукти до 30 дни след потвърждението за тяхното връщане.

 

За допълнителни въпроси и коментари относно връщането на продукти към Jivot.bg, моля не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0888 047 999 свържете с нас.