Ръчно изработени мангоши "Червено и синьо" / KIPRA

59,00 лв

Доставка до цялата страна - 3.90 лв.

ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА 0883 503 040

Бърза поръчка 0883 503 040

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

Ръчно изработени мангоши "Червено и синьо" / KIPRA

More details

Ръчно изработени мангоши "Червено и синьо" / KIPRA

Ръчно изработени мангоши "Червено и синьо". Дамски галоши изработени от PVC и силиконов материал с много удобни кадифени стелки. Обувките са с ръчно изрязвани триъгълни елементи, които деликатно красят модела. Декорирани с нежна бежова дантелка и малки панделки в цвят синьо райе.

КАК ДА ИЗМЕРИТЕ?

За да измерите дължината на стъпалото ви застанете на права земя, като петата ви е близка до прав ръб или стена. За да ви е по-лесно като измервате, поискайте помощ от някого.

ДЪЛЖИНА НА СТЪПАЛОТО

Измерете дължината на стъпалото ви като сложите линийка покрай крака ви от вътрешната страна. Поставете предмет с прав ръб перпендикулярно на най-дългия ви пръст.Измерете дължината в милиметри, където правият ръб на предмета пресича линийката. Това е дължината на стъпалото ви.

ИЗБИРАНЕ НА ПРАВИЛНИЯ РАЗМЕР

Ако дължината на стъпалото ви попада между два размера – изберете по-големия размер. Единият ви крак може да е по-дълъг от другия, което е много нормално, затова измерете дължината и на двете ви стъпала и изберете по-дългият за поръчка.


Мангошите в JIVOT.BG са дело на български дизайнери и са в ограничени бройки. Всеки един чифт се изработват лично за Вас. Срока за производство и доставка е от 5 до 7 работни дни.

Срокове и изпълнение на доставката
Поръчките се приемат 24 часа в денонощието. Доставките за България се извършват от фирма СПИДИ  в срок от 2 до 5 работни дни.

Всички дрехи се изработват лично за клиента, срока за ирзботката е различен при всеки дизайнер и е посочен в описанието на продукта.
 
Доставките могат да бъдат до адрес на клиента или до поискване от офис на СПИДИ. Цената на доставката е 3.90 лв. 

Доставката е безплатна за поръчка над 80.00 лв
 
Отклонение от срока на доставка е възможно по време на национални празници или други събития, възпрепятстващи доставката да се извърши в посочения срок. Ако се наложи забавяне, ще бъдете уведомени своевременно.
 
Поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени след 17:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.

 

Условия за връщане

 

Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, в случай, че решите да върнете продукт, или да сигнализирате за несъответствие, то можете да го направите в срок от 7 дни от датата на получаване му. Връщането се осъществява с предварително известие от Ваша страна чрез телефонно обаждане на посочените телефони за контакт или на клиентския ни е-мейл адрес.

 

За да върнете продукта, той трябва да е придружен с:

 

 • Неговата оригинална продуктова опакова
 • Всички етикети и лепенки
 • Копие или оригинална фактура

 

Ако тези условия не са изпълнени, за съжаление няма да можем да приемем продукта.

 

Моля следвайте следните стъпки при връщане:

 

 • Изпратете ни продукта с куриерска фирма по избор на адрес: София, бул. българия 118, бизнес център abacus,
 • Обърнете внимание:
  • Разходите по връщането на продукт са за ваша сметка;
  • Ще бъдат отказвани пратки, изпратени ни с наложен платеж.
 • Не забравяйте да ни предоставите детайлите на банковата сметка, по която ще възстановим сумата за закупените продукти.
 • Ще възстановим сумата за закупените продукти до 30 дни след потвърждението за тяхното връщане.

 

За допълнителни въпроси и коментари относно връщането на продукти към Jivot.bg, моля не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0888 047 999 свържете с нас.