Срокове и изпълнение на доставката

Поръчките се приемат 24 часа в денонощието. Доставките за България се извършват от фирма СПИДИ  в срок от 2 до 5 работни дни.

Всички дрехи се изработват лично за клиента, срока за ирзботката е различен при всеки дизайнер и е посочен в описанието на продукта.
 
Доставките могат да бъдат до адрес на клиента или до поискване от офис на СПИДИ. Цената на доставката е 3.90 лв. 

Доставката е безплатна за поръчка над 80.00 лв
 
Отклонение от срока на доставка е възможно по време на национални празници или други събития, възпрепятстващи доставката да се извърши в посочения срок. Ако се наложи забавяне, ще бъдете уведомени своевременно.
 
Поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени след 17:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.

 

Условия за връщане

Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, в случай, че решите да върнете продукт, или да сигнализирате за несъответствие, то можете да го направите в срок от 7 дни от датата на получаване му. Връщането се осъществява с предварително известие от Ваша страна чрез телефонно обаждане на посочените телефони за контакт или на клиентския ни е-мейл адрес.

 

За да върнете продукта, той трябва да е придружен с:
  • Неговата оригинална продуктова опакова
  • Всички етикети и лепенки
  • Копие или оригинална фактура

Ако тези условия не са изпълнени, за съжаление няма да можем да приемем продукта.

 

Моля следвайте следните стъпки при връщане:
  • Наш сътрудник ще се свърже с вас за да уточните адреса за връщане.
  • Обърнете внимание:Не забравяйте да ни предоставите детайлите на банковата сметка, по която ще възстановим сумата за закупените продукти.
    • Разходите по връщането на продукт са за ваша сметка;
    • Ще бъдат отказвани пратки, изпратени ни с наложен платеж.
  • Ще възстановим сумата за закупените продукти до 30 дни след потвърждението за тяхното връщане.


За допълнителни въпроси и коментари относно връщането на продукти към Jivot.bg, моля не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0883 503 040 свържете с нас.